Skip to main content
onlinemarkaboltok.hu

Gyakran hívunk vendégeket? Többször tartunk grillpartit, medencés bulit, esetleg családi összejövetelt? Ezekhez az eseményekhez mindig alaposan be kell vásárolni, előre elkészíteni az egyes fogásokat, amiket aztán valahol tárolni szükséges. Sok olyan hűtőszekrény van, amelyekben akadnak különleges funkciók, amelyekre titkon mindenki régóta vágyik. Egyes gyártók kimondottan ügyelnek arra, hogy minden hasonló igényt kielégítsenek.  

Ebben a cikkben olyan funkciókat mutatunk be, amiknek gyakran hasznát vehetjük. Olyan dolgokról ejtünk szót, amelyek nyáresti partik során, vendéglátások alkalmával jöhetnek jól. 

Kész pizza és sütemény tárolása a hűtőben?

Nincs is jobb, mint egy házi finomság, mindegy, hogy az édes vagy sós. Ezeket egyes időszakokban, mint például nyáron, nagyon nehéz hosszabb ideig tárolni. A krémeket tartalmazó sütemények nagyon érzékenyek a hőmérsékletre, így eltarthatósági idejük a forró napokon lecsökken.

Az onlineMárkaboltok Liebherr hűtőszekrényeiben azonban bármi kényelmesen elfér, akár még egy egész tepsi sütemény vagy egy kész pizza is. Ennek köszönhetően akár másnap is frissen tudjuk tálalni őket. Akkor is hasznos, ha sült húst, esetleg zöldséget szeretnénk tárolni, esetleg előkészítettünk, bepácoltunk egy nagyobb adag zöldséget, gombát, egyéb finomságot és azt valahova el kell tenni, amíg a pác beivódik. Amennyiben pedig pizzát készítünk elő, amit a vendégek megérkezését követően szeretnénk a sütőbe helyezni, akkor a Liebherr hűtőszekrények kapcsán erre is lehetőség van. Végre bármikor előállhat egy roppanós és friss pizzával. 

A sör tárolásának kérdése

Otthoni partik esetében rengeteg sör fogy, de csak akkor, ha be van hűtve, kellemesen hideg és habos. A férfiak kedvenc italának tehát helyet kell találni. A Liebherr kihúzható palacktartó kosár remek választás erre, hiszen ebben akár egy egész rekesz sör kényelmesen elfér. Az ajtóra hiába akarunk betenni 2-3 sörnél többet, általában lehetetlen küldetés. Ekkor jön a polc, ahol össze-vissza gurulnak, ráadásul a sütemény sem fér el, így nehéz őket normálisan rendszerezni. A gyártó olyan lehetőséget ad a tárolásra, amire senki sem gondolt volna. A hullám alakú palacktartók bár tényleg jó választások, ezekre sem fér el túl sok ital. 

A palacktartó kosárban azonban bőven akad hely a palackos és egyéb italok számára. Sőt, akár még egy egész rekesz sört is be tudunk hűteni egyszerre. A férfiak el sem akarnak majd menni tőlünk.

Koktélok készítéséhez fagyasztótálca

A fagyasztótálca nagy előnye, hogy megkönnyíti azoknak a kisebb élelmiszereknek a fagyasztását, amik amúgy máskor biztosan összefagytak volna. A fagyott gyümölcsök minden koktélba kiválóak, főleg a nyári időszakban. Fagyasszuk le az összetevők egy részét, így bármikor megkínálhatjuk velük a vendégeket. Garantált siker lesz egy frissen és hidegen készült színes koktél. Amennyiben fokoznánk a dolgot, akkor mehet bele fagyasztott fűszerlevél, esetleg néhány friss gyümölcs is.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5