Skip to main content
szexshop.hu

Eljött az igazság pillanata! Nyugalom, nem kell senki másnak színt vallanod, csupán saját magadnak: hányszor esett már meg veled, hogy a külső vagy hír alapján ítéltél meg valakit vagy valamit? Bizonyára nagyon sokszor, és megnyugtatunk, ezzel nem vagy egyedül. Az ember sajátja, hogy hamarabb mond ítéletet, mintsem utánajárna a dolgoknak.  

Mai cikkünkkel ennek a hibának próbáljuk elejét venni leginkább azért, hogy biztosan ne maradj le egy olyan hasznos dologról, amit a mai írásunk jár körbe!

Szexshopban kapható, de az egészséget szolgálja, mi az?

Ugye te is azt hitted, hogy egy szexshopban csak pajzán játékszereket lehet vásárolni? Ha igen, akkor legfőbb ideje eloszlatni a tévhitet: a SZEXSHOP.hu kínálatában kapható gésagolyók messze nem csupán a szexuális élvezetről szólnak. Természetesen bevethetőek a hálószobában örömszerzés céljából is, ám fontos tudni, hogy elsődleges funkciójuk alapján a hölgyek szexuális egészségét hivatottak szolgálni.

Hogy hogyan? Mutatjuk is!

Mi is az a gésagolyó, és miért hasznos?

A gésagolyó nem más, mint egy több golyóból álló kis füzér, amelyet a hüvelybe felhelyezve a hüvely rugalmas falának izmait tudod erősíteni, dolgoztatni. Fontos, hogy a golyók húzókája kint maradjon, így bármikor el tudod távolítani az eszközt.

Azáltal, hogy a golyók a hüvelyedben vannak, felpezsdül a vérkeringésed, erősödnek az izmok, javulni fog az orgazmuskészséged, a hüvelyed szorításával pedig partneredet is különleges örömökben részesítheted. Nem utolsó szempont az sem, hogy az időskori inkontinencia is megelőzhető ezzel a szuper kis eszközzel!

Persze tévedés volna azt hinni, hogy nem vonható be a partnereddel közös együttlétbe, hiszen külön izgalmat jelenthet, hogy míg a gésagolyókkal odabent zsonglőrködsz, partnered a csiklódat veszi kezelésbe! Azért ez nem hangzik olyan rosszul, ugye?

Hogyan fogj neki?

Ha úgy érzed, szívesen tennél intim szférád egészségéért, és szánnál időt arra, hogy heti néhány alkalommal észrevétlenül trenírozd magad, akkor bátran nézz szét a SZEXSHOP.hu gésagolyói között!

Kezdőknek mindenképpen a nagyobb méretű golyók ajánlottak, ezek ugyanis nehezebben tudnak kicsúszni, ha a hüvelyi izmok kevésbé rugalmasak, illetve inkább a fekvő pozícióban történő gyakorlatozás ajánlott.

Haladóbbak viszont bátran csökkenthetik a méretet, hiszen erős hüvelyi izmaiknak köszönhetően jóval erősebben tudják tartani a gésagolyókat - még akár állva vagy házimunkát végezve is!

Fontos a higiénia!

Talán mondani sem kell, de a golyók kizárólag hüvelyi úton használhatóak, valamint alkalmazás után gondosan meg kell tisztítani őket, hogy valóban az egészséget szolgálják, ne pedig fertőzéseket terjesszenek.

Láthatod hát, milyen sokoldalú kis eszközre tehetsz szert, ha a fent említett webáruházból megrendeled magadnak életed első gésagolyóit!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5