Skip to main content
sexshopcenter.hu

Kevés dolog okoz több frusztrációt a felnőtteknek, mint a méretkérdés. A nők a mellméretükkel, a férfiak pedig a szerszámuk méretével küszködnek folyamatosan, ami talán a média által sugallt hamis képeknek is köszönhető. 

Elég csak a celebek uralta világra gondolni, ahol a hölgyek irreális testképek egész sorát meríthetik maguknak, vagy a felnőttfilmek mesterséges környezetére, ahol különféle kameraállások és kemikáliák gondoskodnak arról, hogy a férfi szereplők hatalmasnak tűnjenek a nézők szemében. Mai írásunkban kifejezetten a férfiakat érintő problémakört vesszük górcső alá.

Biztosan kicsi?

Ha úgy érzed, kevés, amivel a sors megajándékozott, akkor a SexShopCenter.hu péniszpumpáin túl még egész sor megoldás vár rád. Mielőtt azonban ezekhez az eszközökhöz nyúlnál, nem árt tisztázni, mi számít kicsinek és mi nem.

Talán nem árulunk el újdonságot azzal, hogy sok férfi akkor is kicsinek észleli a férfiasságát, amikor nem is az. Hivatalosan a szakirodalom az erkeció állapotában 7-7,5 centiméteres péniszt nevezi mikropénisznek, afölött már minden normális méretűnek minősül. 

Ennek ellenére, ha bár számszakilag normális méretű vagy, ám mégis gátlásossá tesz és frusztrációt okoz a méreted, akkor a saját megnyugtatásodra bátran nyúlhatsz legális eszközök és módszerek után.

Óva intünk ugyanakkor az olyan gyors és hihetlen eredmény ígérő, kétes vállalkozásoktól, akik épp a kétségbeesést kihasználva vernek át gyanútlan férfiakat, sokszor akár tartós egészségügyi károkat is okozva nekik.

Pumpán innen, mandzsettán túl

Számos olyan eszköz akad a SexShopCenter.hu kínálatában, amivel azonnali eredményeket érhetsz el, és akár az aktus előtt, akár az aktus során használva nagyobb szerszámmal állhatsz álmaid nője elé.

A legnépszerűbb és a legsokoldalúbb mind közül a péniszpumpa, amelyet akár manuálisan, akár elektromos változatban is meg tudsz szerezni, sőt akár masztrubátorként is kiváló szolgálatot tehet.

A péniszköpeny gyakorlatilag második rétegként borul rá a péniszre, és mind széltében, mind hosszában megnöveli a méreteket. További előnye, hogy a köpeny külső része többféle textúrával kapható, ami azt is biztosítja, hogy a partnernek is különleges élvezetben lesz része ezáltal.

Ha a hosszával nincs bajod, de vastagítanál a férfiasságodon, akkor a mandzsetta lesz a megoldás, ez ugyanis szabad utat hagy a pénisznek hosszában, széltében viszont vastagítja azt.

Nem a méret a lényeg!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy egy szerelmes nőnek, aki ráadásul minden porcikádat kívánja, sosem leszel kevés, éppen ezért akár tudatosan is megpróbálhatsz dolgozni azon, hogy ezeket a gátlásokat levetkőzd.

Addig azonban köztes megoldásként a pénisznövelő eszközök használata azért is erősen ajánlott, mert a saját megnyugtatásod mindenképpen a legfontosabb szempont!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5