Skip to main content

Két év után megújul Magyarország egyetlen, környezetbarát témákkal foglalkozó, napi televíziós véleményműsora az Egyenlítő. Az OzoneNetwork a Nielsen mérése alapján immár az ország legnézettebb közösségi tévéje és 1.95 millió háztartásban elérhető.

Az Egyenlítő című műsor minden hétköznap 23:00-kor kerül képernyőre, melyet másnap reggel megismételnek. Az egy órás beszélgetésben a legérdekesebb, vagy a legaktuálisabb környezetvédelmi kérdésekről van szó. A műsor az esti sávban, a 18-49 éves célcsoportban gyakran megelőzi a versenytársait, sőt többször még egy-egy országos televíziót is.

A nézőink szeretik és keresik az OzoneNetwork politikamentes, informatívan szórakoztató, látványos műsorait. A visszajelzések alapján leginkább azok a nézők kedvelik az OzoneNetwork tévét, akiknek elegük van a legtöbb képernyőt elárasztó butaságból - mondja Pálmai L. Ákos az Origo Zrt. Televíziós és Webvideó üzletág vezetője.

Az Egyenlítő műsorvezetői nem csak környezetbarátnak akarnak látszani, hanem azok is. Wágner Szilvia megszállott gang-kertész, Rideg Richárd bringával közlekedik, hétvégeken pedig teljesítménytúrák lelkes résztvevője. Gyetván Csaba szintén sokat sportol a Margitszigeten és a környezettudatos technológia híve.

A három különböző karakterű házigazda naponta váltja egymást a műsorban. Egyetemi tanárokat, kutatókat, szakújságírókat, civil szervezetek képviselőit hívják beszélgetni. A műsorban semmit sem hallgatnak el és mindent megkérdeznek. Esténként 11 órától érdekes, okos diskurzus zajlik a Föld dolgairól az OzoneNetwork tévében.

TOP 5