Skip to main content

Dr. Leonard ColdwellSzeretnénk hinni, hogy egyszerű az élet, és problémáink könnyen megoldhatók. Sajnos nem így van. A videó, bár azt állítja, hogy bárki kigyógyítható a rákból, mégsem igaz, évente milliókkal végez az alattomos betegség.

Ennek ellenére közöljük ezt a videóanyagot, hisz úgy gondoljuk, hasznos gondolatok is elhangzanak az interjúban. A megelőzésben uis komoly lehetőséget látunk, ez pedig figyelmet érdemel. Nem csupán a rák, hanem az összes civilizációs betegség elkerülés kapcsán.

Már akkor is sokat tehetünk az egészségünkért, ha naponta ellátjuk megfelelő C vitamin tartalommal. Egy citrom levét szakaszosan, sok vízzel elfogyasztva naponta meg is felelhetünk az elvárásoknak. Facsarjunk tehát, és ne a kapszulákat szedjük, nem lehet uis pontosan tudni, hogy a tablettákból mennyi vitamin szívódik fel, míg a természetes citromlébél nyilván minden csepp hasznosul.

Egyszer majd drága lesz a citrom szállítása is hazánk irányába dél felől, így alternatív megoldásokhoz is nyúlhatunk, ha előre szeretnénk tervezni. Nem kell mást tenni, mint kertünkbe homoktövist ültetni, és szüretelni, ha meghozza e hasznos növényünk a termését. Jóval nagyobb a C vitamint tartalma, mint a citromé, így beépítendő étrendünkbe, pl. lekvár készíthető belőle. Hasznos ezt kenni a gyerek kenyerére, mint az agyoncukrozott mogyorókrémet.

Egyszóval apróbb változtatásokkal is sokkal jobbá tehetjük az életünket, ha már egy magyar ember találta fel a C vitamint.

TOP 5