Skip to main content

Kikapcsolódás mindenek felett! Ezzel a címmel indít ünnepi műsorfolyamot Karácsony és Szilveszter között az OzoneNetwork tévé. A tematikus hét elnevezése nem véletlen, hiszen helikopterekről készült, rendkívül látványos természetfilmek dominálnak majd az ünnepi kínálatban. A levegőben repülő kamerák segítségével a nézők valóban ellazulhatnak kikapcsolhatnak. Ha sok a vendég, vagy nagy a család, az is elég, ha lehalkítva megy a tévé, hiszen a képek magukért beszélnek.

A félmillió dollárba, vagyis 110 millió forintba kerülő, speciális, helikopterekre szerelt kamerákkal készült filmek végigrepítik a nézőket Olaszország legszebb városai, Dél-Franciaország azúrkék tengerpartja és Spanyolország mesés kisvárosai felett. Nem csak Európa, hanem Kanada és Amerika is megnézhető madártávlatból. A lebilincselő epizódok szokatlanul látványosan mutatják be az USA tájait, városait, legendás épületeit.

Az amerikai hatóságok a kismagasságú repüléseket is engedélyezték, ezért az OzoneNetwork nézők elképesztő perspektívákból láthatják azokat építészeti emlékeket, amelyek az egyéni szorgalom és a közösség erejének bizonyítékaként épültek. Elsuhanunk közvetlenül a Golden Gate híd alatt, New York felhőkarcolói felett épp úgy, mint a híres filmsztárok, popikonok és államférfiak egykori birtokai közvetlen közelében, vagy Arizóna misztikus sziklaformái mellett.

Az OzoneNetwork az összes nagy tévészolgáltató hálózatán, csaknem 2 millió háztartásban nézhető.

TOP 5