Skip to main content

Ne egyél hódot! Nem ez a leghatékonyabb módja a fák megvédésének. Viszont tudjuk, hogy te is örömmel takarítasz meg energiát, ezzel is védve Földünket, rajta a fákkal. Ezért figyelj egy kicsit. Van egy ajánlatunk. Most komoly.

Tudtad, milyen veszteségeid keletkeznek, csak azért, mert nem tudsz részleteket az áramfelhasználásodról? Nem, ugye? Pedig de. És tudod, ez hány fába kerül? Itt van a legújabb PowerVision rendszer, ami valós időben monitorozza az elektromos rendszered legeldugottabb zugait is. Minden titokra fény derül. Éjjel, nappal.

És ami a legszebb: nem kell szétbarmolni a hálózatodat a telepítésnél. Egy kattintás és már ott is az érzékelő. Onnan a jelek az Internetre, azt meg ott nézed, ahol akarod. Ugye nem kell mondanunk, hogy milyen jelentősége van az áramfelhasználás monitorozásának? Sokan tudják már erre a pontos választ. 

Felbecsülhetetlen. Vagy becsüljük fel neked is, hány fát tudsz megvédeni? Dobj egy emailt, és mi ingyen kiszámoljuk neked, mennyit spórolhatsz: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Persze, hogy telefonálhatsz is: 06/1 460-3676 De nézz rá előtte, hogy tudd, miről beszélünk: http://powervision.hu

Bricks & Bits Kft., a Star West Capital székhelyű multinacionális befektetői csoport magyarországi képviselője

Forrás: http://richpoi.com/cikkek/velemeny/ne-egyel-hodot.html

TOP 5