Skip to main content

Nem akarok ünneprontó lenni, írja az http://extrataho.blog.hu/,- mert nincs ünnep - de azt hiszem, az ízlésrendőrséghez fogok fordulni. Ugyanis senki más nem fékezheti meg a műmagyarkodós, műkalocsais undormánykodást, aminek a csapdájába mostanában a fél ország belesik.

Júliusban jelent meg új termékként a képen látható energiaital a magyar piacon, meglovagolva a mostanában annyira divatos magyar őrületet.

A Private Drinks gyártja, a honlapjukon bővebben is olvashatunk az italról, sőt, videót is láthatunk a termékről. A doboza fehér színű, kalocsai minta és magyar zászló díszíti, és nemcsak különleges, hanem nagyon szép is.

A gyártó érveket is felsorol, miért választandó az egyébként nyilvánvalóan egészségtelen élelmiszer, ahogy írja:

  • "Először is, a Hungarian Energy Drink 100 %-ban MAGYAR TERMÉK, kiváló ásványvízből készül, és megbízható, másfél évszázados múltra visszatekintő beszállítói háttérrel rendelkezik.
  • Célunk, hogy mind a magyar, mind a külföldi emberek hungarikumként gondoljanak a Hungarian Energy Drink-re.
  • Termékünk egyediségét növeli a kalocsai mintás doboz, amely még jobban hangsúlyozza annak magyar eredetét.
  • Fogyassza energiaitalunkat hidegen, és közben gondoljon egy kicsit arra, hogy milyen gyönyörű ország Magyarország!"

Egyszóval, el kell lenni ájulva! De hogy mit is gondolnak az emberek a magyar energiaitalról, itt lehet elolvasni: http://www.facebook.com/JobbikMagyarorszagertMozgalom/posts/494104460617827

Nem kell azonban elkeseredni, az egészségtelen élelmiszerekre manapság rájár a rúd. Ahogy írja az MNO, előbb-utóbb a kormány jogszabály módosításokkal bezárja azokat a kiskapukat, melyek ma még lehetővé teszik az energiaitalok gyártását és forgalmazását. (http://mno.hu/ahirtvhirei/az-energiaital-gyarto-egyelore-kivar-1093957)

Forrás: http://extrataho.blog.hu/2012/10/17/mukalocsai_mupia& és http://kataenergia.blogspot.hu/2012/08/hungarian-energy-drink-magyar.html

TOP 5