Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel

b_700_700_16777215_00_images_img-demo_achristmas2.jpg 

Ha igazán olcsó, mégis hasznos ajándékkal lepné meg szeretteit, vásároljon kényelmesen e-könyvet.

Sokat gondolkodott, milyen ajándékot vegyen karácsonyra, mégsincs ötlete? Akkor egy igazán hasznos könyvet ajánlunk a figyelmébe, mellyel biztos a siker.

b_700_700_16777215_00_images_img-demo_ebookcover_facebook_HUN_blue_kozep.jpg

Mi a könyv témája?

A MEBRA MÉDIA Kft. által üzemeltetett weboldalon, mely ide kattintva érhető el, a könyvről röviden ez olvasható:

"Kevesebből jobban élni? Ez a kérdés sok embert foglalkoztat, ugyanakkor többségük nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. A megvalósításban segít ez az érdekes könyv, mely számos jó ötlettel, tippel szolgál, miközben pozitív példákat is bemutat, ki és milyen módszereket alkalmaz, hogy csökkentse életvitele költségeit. Bárkinek hasznos ajándék lehet, aki szeretné megtanulni, hogyan lehet pénzt spórolni azzal, ha kevesebb hulladékot termel. A könyv most akciósan vásárolható meg, egyet fizet, kettőt kap. Hogy kit ajándékoz meg a másodpéldánnyal, azt már Ön dönti el."

Akit bővebben is érdekel, miről szól a könyv, ide kattintva megismerheti annak tartalmát, hisz a szerzővel interjú is készült

A könyv kizárólag e-booként kapható

Ha bárki megvette majd letöltötte a könyvet, kap egy kupont is, melyet e-mailben tovább küldve megajándékozhatja azt, akit szeretne. 

Egyik olvasónk észrevételként ezt írta a "kiadvánnyal" kapcsolatban:

"Ha e-könyvet vásárolunk, papírhulladék se keletkezik, ráadásul kényelmesen lehet vásárolni, elkerülve a tülekedést a boltokban. A könyvben leginkább az érdekes történetek tetszettek..."

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Nyitókép forrása: pinterest