Skip to main content

 

Rengeteg fiatal kínai nőt ejtett rabul egy játék, ahol négy szívtipróval lehet randizni egyszerre. A játék akkora siker, hogy havonta több milliárd forintnak megfelelő összeg áramlik a kiadójához, és messze még a történet vége.

Új őrület hódít Kínában. Napi szinten ugyanis kétmillió nő a Love and Producer nevű alkalmazással játszik, ami gyakorlatilag nem más, mint egy randiszimulátor.

hirdetés

A Csikuang felmérése szerint most ez a legmenőbb alkalmazás Kínában,

a kétmilliós napi felhasználószámot a játék decemberben érte el.

Az adatokból kiderül, hogy javarészt korai 20 éves nők használják az applikációt, és a játék az online webáruházban a leggyorsabban terjedő alkalmazás.

Becslések szerint csak januárban 200 millió jüant,

azaz 7,9 milliárd dollárt költöttek el a felhasználók arra,hogy fejlesszék virtuális partnerükkel való kapcsolatuk.

Quartz leírása szerint a Love and Producer története egyszerű.

Egy lányról szól, akinek apja hagyatékát kell megvédenie, igazgatóként egy lemezkiadónál. Kalandjai során találkozik négy szívtipróval:

  • egy fiatal cégvezetővel,
  • egy rendőrrel,
  • egy tudóssal és
  • egy popikonnal is.

A legjobb a játékban, hogy nem kell választani a négy férfi közül, hanem mind a néggyel lehet randizni. Ráadásul a négy jelöltnek van egy-egy szuperképessége is, egyikük az időt állítja meg, míg másvalaki a szelet uralja.

Inkább randizok négy virtuális pasival, mint egy igazival.

Persze a trükk, ahogy a mobiljátékok többségénél, hogy a játékban lila gyémántokat kell költeni a randevúkhoz, ráadásul a céget is vezetni kell, ezt pedig különböző kártyákkal könnyíthetik meg a felhasználók.

Gyémántokat és kártyákat küldetésekkel lehet szerezni, de a folyamat felgyorsítható online vásárlással is.

A játék sikere tökéletesen mutatja, hogy Kínában milyen magas arányban játszanak nők mobiljátékokkal, és nem csak a kifejezetten nekik tervezetekkel. A Tencent zászlóshajójának számító Honor of Kingsben például több a női regisztrált felhasználó, mint a férfi.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás -  Nyitókép: LOVE AND PRODUCER

TOP 5