Skip to main content

 

Az Instagramon látható egy férfi, aki egyszerre két fotót is posztolt magáról. Az egyiket akkor, amikor még ivott, a másikat akkor, amikor semilyen alkolholt nem fogyasztva már egy év is eltelt.

Miért?

A Klamsykrawl felhasználónéven szereplő férfi képeivel arra szeretné felhívni a figyelmet, milyen pozitív változáson ment át az egészsége azóta, hogy nem ivott többé, amit egyébként a róla készült kép is jól mutat.

hirdetés

Klamsykrawl nem kevesebbet, mint 24 kilót fogyott, de ahogy elmondta, nem is ez volt a legfontosabb, hanem az, hogy teljesen egészségessé vált.

Megszűntek a vérnyomásával kapcsolatos problémái, illetve mentálisan is stabilabbá vált, mint egy éve volt. Elkezdett edzeni, amiben nyilván az is segített, hogy ezentúl sohasem volt másnapos.

A férfi, ahogy mesélt a múltról, elég sok alkoholt fogyasztott naponta. Legalább 12 üveg sört, mellé még bort is. 

Egy idő után azonban rájött, hogy ez az életmód fenntarthatatlan, ha így folytatja, rá fog menni az egészsége. Hogy ez ne következhessen be, megfogadta, befejezi az ivást.

Egy nap bele is vágott programja megvalósításába, mint a képen látható, igazán sikeresen. Reméljük, akadnak majd követői, hisz ahogy írja, bárkinek szívesen segít, ha tanácsot kérve hozzá fordul.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat

Kapcsolódó anyagaink: 

Forrás: Instagram - Kép forrása: Facebook

TOP 5