Skip to main content

 

Mindenki kíváncsi, hogy mi az igazán sikeres emberek titka és hogy mitől lesz valaki saját erőből a világ egyik leggazdagabb embere. Az biztos, hogy kell hozzá szenvedély, önbizalom és céltudatosság.

A Business Insider összegyűjtött néhány hasznos idézetet és jótanácsot a világ igazán befolyásos embereitől: nézzük mi Mark Zuckerberg és Warren Buffett hitvallása.

hirdetés

Marissa Mayer - Yahoo!

Mindig olyan dolgokat tettem, amire még nem álltam készen. Mert szerintem így tudunk fejlődni. Amikor azt érzed, hogy 'Hú, nem vagyok biztos benne, hogy meg tudom csinálni', és mégis sikerül, akkor érsz el igazán áttörést.

Jeff Bezos - Amazon

Ha a versenytársaidra fókuszálsz, akkor várnod kell addig, amíg a versenytársad nem lép. Koncentrálj a fogyasztóidra, így igazán úttörő lehetsz.

Richard Branson - Virgin Group

Az édesanyám mindig azt tanította, hogy soha ne tekintsünk a múltba bánkódva, hanem inkább a következő dologra koncentráljunk. Egészen elképesztő, hogy mennyi időt töltenek azzal az emberek, hogy a múltbeli hibáikon rágódnak ahelyett, hogy az energiájukat egy másik projektre fordítanák.

A cikk ide kattintva folytatódik... 

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5