Skip to main content

 

A szülő feladata, hogy mindig, mindent megtegyen a gyermekeiért, és ha ez sok küzdéssel, szenvedéssel jár, akkor igyekezzen minél jobban palástolni a nehézségeket a lurkók előtt. Ezek előtt a szülők előtt tiszteleg a MetLife, egy hongkongi biztosítótársaság és annak megható reklámfilmje.

A történet egy kislányról és az őt egyedül nevelő édesapjáról szól. A pici egy általa írt fogalmazást mutat meg az apukának, amelyben az egekig magasztalja a férfit. A világ legjobb, legsármosabb, legviccesebb emberének nevezi - egy igazi Superman a szemében. Mindezek után azonban azt írja, hogy az apukája hazudik.

hirdetés
 

Hazudik, hogy nem fáradt, hogy van munkája, hogy nem éhes, hogy mindenük megvan - miközben korántsem ilyen rózsás a helyzet. Az édesapa azonban úgy gondolja, ezek olyan gondok, amiket neki kell megoldania, és minden erejével arra törekszik, hogy a kislánya semmit se érzékeljen a nehézségekből. 

Ennek ellenére a gyerek mindent tud, és tisztában van azzal is, hogy az édesapja miatta teszi azt, amit tesz - jobb életet akar neki biztosítani. Hiszen ez a dolga egy szülőnek, ezt kell tennie, mert egy gyerek jövője minden áldozatot megér.

A videót itt tekinthető meg

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

Kép

TOP 5