Skip to main content

Közeleg a karácsony, mely ünnep alkalmával sokan számítógépet ajándékoznak gyermekeiknek, szeretteiknek. Sok általános és középiskola azonban egyáltalán nem rendelkezik számítógéppel, mert egyszerűen nem telik rá az oktatási intézménynek.
Ha szeretne ezeken az iskolákon és egyben az ott tanuló diákokon segíteni, nem kell mást tennie, mint lecserélt számítógépét és tartozékait elhozni alapítványunkhoz. Amennyiben a szállítás akadályba ütközik, az alapítvány munkatársai Budapest területén belül elmennek érte, ha ezt jelzik feléjük. Korábbi felhívásaink igen eredményesek voltak, ezúton is köszönjük a segítő felajánlásokat.

Pénzeszköz híján azonban sok iskolának vagy gyermeknek nem tudtuk megvenni a gépeket működtető szoftvereket, így további segítségre van szükségünk. Kérjük, hogy aki teheti, adakozzon.

„Sok kicsi sokra megy”.

Az alapítvány számlaszáma: K & H Bank 10404027-49575653-51551027

Ha Ön vidéken lakik, és nem éri meg vagy nem áll módjában felszállítani a használt számítógépet a fővárosba, kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebb lévő iskolát, ahol szívesen átveszik Öntől a készüléket.

Egyeztetés céljából, a non-profit szervezetet kérjük keresse a 06-30-933-2937 számon vagy írjon Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A kollégák készéggel állnak rendelkezésre és várják a felajánlásokat.
Segítségével sok diáknak okoz majd örömet és még környezetét is segíti, hisz a számítógép veszélyes hulladékként nem kerül a természetes környezetbe.

Segítségét és fáradozását előre is köszönjük! A számítógépek iskoláknak, vagy magánszemélyeknek való átadását dokumentáljuk, melyről hírt adunk honlapunkon.

Az adományokat a két ünnep között is fogadjuk sőt még azután is.

Be Fair! Alapítvány

TOP 5