Skip to main content

 

Egy indiai tinédzser azt állítja, puszta érintésével fényt ad a villanykörtéknek. A csodagyerekként elhíresült fiú videóban is bizonyítja képességét. A felvétel bejárta a világot.

Abu Thahir akkor fedezte fel különleges képességét, amikor villanyszerelő édesapja hazahozott egy villanykörtét a munkából - írja a Mirror. A fiút csodagyereknek tartják hazájában.

hirdetés

Azt nem tudni, van-e bármilyen a trükk a videóban.

Egy szakértő szerint a jelenség a magas sókoncentrációval magyarázható. Hozzátette, hogy akik gyakran izzadnak, azoknak több a só a szervezetében.

Tudományos szaklapok a múltban már megírták, hogy az emberi test folyamatosan, minden pillanatban energiát termel, amely egyenértékű egy 100 wattos izzóéval.

A fiú a videón, mely ide kattintva tekinthető meg, egy újratölthető LED izzót tesz különböző pontokra a testén, és így világít a körte.

Az apa, mikor egy este hazatért, a gyermeke kezébe adta az égőt, hogy tegye egy biztonságos helyre. Meglepetésére, amint a fia megfogta, az izzó világítani kezdett. Először azt hitte valami átverés áldozata, így fogta a körtét, és odatette a fia testének más részeire, de az égő ott is felvillant.

Mint elmondta, gyermeke isteni ajándékot kapott, ezért nem kérdőjelezi meg Abu rendkívüli képességét.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5